Eettafel

Alles over eetkamertafels

De eettafel heeft in het interieur een steeds prominentere plaats. Dit komt omdat men steeds vaker kiest voor een open keuken waardoor eetkamertafels steeds meer aanwezig zijn. Het lekker lang aan tafelen speelt daar overigens ook een belangrijke rol in en daarbij hoort natuurlijk een prachtige eettafel. Waar moet u op letten als een eetkamertafel gaat kopen? Eettafels zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld boomstamtafels, eikentafels, houten tafels etcetera.  Let daarom bij de aanschaf van een nieuwe eettafel op de dikte, lengte en breedte van uw tafelblad, en kijk goed uit hoeveel delen eikenhout het bestaat.

boomstamtafel vergaderkamer

Boomstam eettafel

Boomstam eettafels zijn enorm populair. Een boomstam eetkamertafel biedt namelijk veel voordelen. Deze zijn elegant, robuust en stijlvol: u kunt uw gasten gerust bij u aan tafel uitnodigen. Aan boomstam eettafels zitten speelse natuurlijke zijkanten waar de vorm van de boom herkenbaar blijft Een boomstam eettafel is verkrijgbaar veel lengten en breedten met allerlei kleuren. Bekijk dus snel onze collectie boomstam eettafels!

Design eettafel

Een design eettafel kenmerkt zich door gebruik van hip materiaal en nieuwe concepten gecombineerd strakke vormen. De design eetkamertafel is vaak eenvoudig van ontwerp en stijlvol in vorm. Bij het maken van een Design eettafel worden vaak duurzame materialen gebruikt. u kunt hier rustig  onze selectie design eetkamertafels bekijken.

Houten eettafel

Een houten eetkamertafel in uw woonkamer heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Vaak zijn houten eettafels gemaakt eikenhout essenhout en zijn over het algemeen vierkant of rechthoekig uitgevoerd.

Deze ruime tafels bieden veel ruimte en zijn daarom zeer geschikt voor gezellig tafelen met het hele gezin! Bij houten eettafels brengt iedere houtsoort unieke eigenschappen met zich mee. Zo zijn bijvoorbeeld essenhouten eettafels duurzaam en slijtvast, en heeft een eiken tafel een robuuste en stoere uitstraling alle houten tafels zijn gemakkelijk in onderhoud.

Eikenhouten eettafel

Een eikenhouten eettafel is niet alleen gezellig en warm, maar ook eenvoudig in het onderhoud wij hebben diverse producten om uw eikenhouten eettafel in perfecte conditie te houden. Eventuele beschadigingen aan uw tafel zijn hierdoor heel gemakkelijk bij te werken.

Onze eikenhouten eetkamertafels zijn er in verschillende lengten en breedten en u hebt een ruime keuze uit tafel onderstellen en tafelpoten. Ontdek hier meer over onze eikenhouten eettafels!

Essenhouten eettafel

Een essenhouten eettafel is een perfecte tafel voor mensen die graag een kwalitatief hoogwaardige tafel bezitten. Essen hout groeit iets sneller dan eiken en heeft daardoor een stoere nerf structuur . Onze essenhouten eettafels zijn er in verschillende lengten en dikten en u hebt een ruime keuze uit bewerking methoden zoals hardwax of olie. Hier vind u meer informatie over essenhouten eettafels!

Waarom Tafel & Design?

Bij tafelvanjou.nl  kan alles, wij hebben massief houten tafels voor iedere beurs, veel eettafels zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij Tafel & Design kunt u ook een eettafel op maat laten maken, hiervoor geld: Alles kan! U kunt uw eigen tafel ontwerp laten uitwerken zowel op het gebied van tafelblad als onderstel van hout of staal.

Kom langs in onze showroom in Wormerveer, wij horen hier graag uw wensen, inspireren u met mogelijkheden en verrassen u met de prijs.