Eikenhouten tafels

Zoekt u naar die ene houten tafel die uw eetkamer net dat beetje extra geeft? Onze eikenhouten designtafels stralen niet alleen warmte en sfeer uit, ze zijn stuk voor stuk uniek en ambachtelijk gemaakt. De prachtige houtnerven en de ronding van het hout geven uw tafel een eigen uitstraling. U bent verzekerd van een origineel exemplaar.

Gomel Forest

gomel-forest

Het eikenhout waar onze designtafels van worden gemaakt, komt uit het Gomel Forest. Dit enorme bos is ongeveer zo groot als de helft van Nederland. Ze werken hier op een duurzame manier. Elk jaar wordt er 6.000 hectare bos aangeplant.

FSC certificering

fsc

Onze designtafels worden gemaakt van eikenhout gerooid onder het FSC-keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Zo wordt er goed gelet op het welzijn van de natuur, maar ook op bosarbeiders en lokale gemeenschappen.

Onze eikenhouten tafels worden gemaakt onder FSC-nummer: FSC-C112127.

PEFC certificering

pefc-logo-klein

Naast het FSC-keurmerk hebben onze eikenhouten designtafels ook een PEFC-certificaat. PEFC is ’s werelds grootste boscertificatiesysteem voor duurzaam bosbeheer. PEFC wil ervoor zorgen dat iedereen, wereldwijd, kan blijven genieten van onze bossen.

Onze tafels zijn gemaakt van eikenhout gerooid onder PEFC-nummer BY/112 08.01.075.0059.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!