MASSIEF EIKEN TAFELS

De eettafel is dé plek om naast een goede maaltijd, de krant te lezen, gezellig samen te zijn en een goed gesprek te voeren. Zoekt u een moderne, eigentijdse tafel om samen met familie en vrienden dit soort momenten te beleven? We leveren unieke eikenhouten producten die volledig handgemaakt en duurzaam zijn.

Onze design tafels  hebben natuurlijke vormen en sierlijke lijnen

De design tafels van massief eiken zijn ontworpen door de gerenommeerde kunstenaar Oleg Shobin. De eenvoud is de kracht van het ontwerp. Ze bestaan uit slechts twee of drie delen. Iedere tafel heeft een geheel eigen karakter, duurzaam en uniek van vorm.

DESIGN TAFELS

Zoekt u een nieuwe tafel waar u jaren van kunt genieten? Kom gerust langs in onze showroom, wij hebben hier meer dan vijftig eiken tafelbladen op voorraad. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u in de zoektocht naar de tafel die bij u past.

Design tafels handgemaakt, stijlvol, robust en elegant

Iedere design tafel heeft een geheel eigen vorm. U bepaalt de afwerking, welk onderstel, de behandeling of zelfs het ontwerp van uw design tafel. We nemen graag de tijd voor u. Maak direct een afspraak. Geheel vrijblijvend en het is zo geregeld.